L´única cursa que mai em perdo MOU-TE 6 d´abril Esclerosi Múltiple a Catalunya

La Marta Paradera -a la foto amb cadira de rodes- té 51 anys i en fa més de 20 que té esclerosi múltiple. La malaltia li impedeix treballar i caminar, però no participar a la cursa solidària. La Marta ens explica què suposa per a ella el Mou-te per l’esclerosi múltiple.

«El dia del Mou-te és molt especial. A cada pas m’adono que no estic sola, que tinc el suport incondicional no només de la meva família i amics, sinó dels participants que no conec de res. Gent que em mira amb un somriure i m’encoratja a seguir. És una injecció d’energia que ho supera tot.»

El dissabte 6 d’abril mou-te per la Marta i per les 9.000 persones que tenen esclerosi múltiple a Catalunya!

Ho pots fer des del Circuit de Barcelona-Catalunya o, si ho prefereixes, des del teu poble o ciutat a peu, corrents, en bici, en patinet o en la modalitat elèctrica (bici/patinet elèctric). Recorda que hi ha curses per a totes les edats i nivells.
Inscripcions
I si hi vols col·laborar sense participar-hi, compra un Dorsal 0.
Dorsal 0

FEM
Fundació Esclarosis Múltiple

EL PERIÓDICO DE LA PSICOLOGÍA – www.elperiodicodelapsicologia.info – info@elperiodicodelapsicologia.info
Teléfono: +34 675763503

Deja un comentario