La mare és pura pluja

el periódico de la psicología – caixaforum.org. 29/05/2024. Barcelona

DIFERENTS AUTORS
DEL 30 DE MARÇ AL 15 DE JUNY DE 2024
Us presentem una selecció de dos curtmetratges plens de màgia i tendresa que aborden la gestió de les emocions dels més menuts de casa

Durada del programa: 60 minuts.
Edat recomanada: +6<
La mare és pura pluja (Maman pleut des cordes), Hugo de Faucompret, 2020, França, 29 min

La Jana és una nena de vuit anys forta i espavilada que té moltes ganes que arribi Nadal, però aquest any l’haurà de passar amb la seva àvia, ja que la seva mare necessita un descans. Durant aquesta nova estada, la Jana aprèn a obrir-se als altres i a fer nous amics, coses que serviran d’inspiració a la seva mare.

La meva vida a Versalles (La vie de château), Nathaniel Hlimi, Clémence Madeleine-Perdrillat, 2019, França, 29 min

La petita Violeta no s’hauria imaginat mai vivint al palau de Versalles, i menys amb el seu oncle Regis! Tots dos protagonistes es trobaran en situacions que no entraven en els seus plans, però les aprendran a viure amb optimisme i alegria.

Al principi de cada sessió, l’equip educatiu de CaixaForum presenta la pel·lícula i en proporciona les claus bàsiques per interpretar-la i gaudir-ne, i convida el públic assistent a un debat en família posterior a la projecció.
A continuació, se’n poden descarregar la fitxa educativa, amb més detalls sobre la projecció, per preparar la visita. També hi proposem algunes activitats relacionades per continuar gaudint-ne des de casa.
HORARIS: Dissabtes 30 de març i 15 de juny, a les 16.30 h
COMENTARIS
Doblada al català
Es demana puntualitat
Els nens i nenes hauran d’anar acompanyats, com a mínim, d’un adult. Tots els assistents a l’activitat hauran d’adquirir entrada
Els menors de 3 anys tenen l’entrada gratuïta però n’han d’adquirir el tiquet. Per fer-ho, s’ha de seleccionar a l’apartat de promocions l’opció “menors de 3 anys”

www.caixaforum.org

EL PERIÓDICO DE LA PSICOLOGÍA – www.elperiodicodelapsicologia.info – info@elperiodicodelapsicologia.info
Teléfono: +34 675763503

Deja un comentario